Най-голямата верига кина в САЩ, AMC Theatres, ще отвори по-голямата

...
Най-голямата верига кина в САЩ, AMC Theatres, ще отвори по-голямата
Коментари Харесай

В Холивуд кината отварят от 15 юли с премиера на филма "Мулан"

Най-голямата верига кина в Съединени американски щати, AMC Theatres, ще отвори по-голямата част от киносалоните си на 15 юли. Това заяви уеб сайтът на компанията.

„ Щастливи сме да ви предоставим опцията дружно да отпразнуваме 100-годишнината на AMC ", се споделя в изказване на управлението на киноверигата, учредена през 1920 г.Според Блумбърг, 450 кина в цялата страна ще стартират да работят, откакто бяха затворени в средата на март заради санитарни ограничавания, наложени от управляващите на фона на пандемията от новия ковид. Останалите 200 кина ще възобновят работата си през идващите месеци.
В началото кината ще прожектират единствено остарели филми, като последователно ще върнат работата в нормалния график през идващите 10 дни. Очаква се на 24 юли в кината на AMC да се проведат премиерните прожекции на кино лентата, режисиран от Ники Каро „ Мулан " (Mulan, 2020), продуциран от „ The Walt Disney Company ".

В залите, съгласно известие на уеб страницата на AMC Theatres, ще се ползват ограничавания за понижаване на вероятността от разпространяване на инфекцията. Така броят на местата ще бъде понижен с към 30%, почивките сред прожекциите ще се усилят, стерилизация ще се прави няколко пъти дневно в залите и другите публични пространства.

Кафенетата по кината ще понижат менюто, оставяйки единствено пуканки и безалкохолни питиета. Всички чиновници ще би трябвало да носят маски за лице.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР