Най-голямата сестра на Доналд Тръмп Мариан Тръмп Бари почина на

...
Най-голямата сестра на Доналд Тръмп Мариан Тръмп Бари почина на
Коментари Харесай

Почина най-голямата сестра на Доналд Тръмп

Най-голямата сестра на Доналд Тръмп Мариан Тръмп Бари умря на 86-годишна възраст, съобщи Sky News.

Тръмп Бари, някогашен федерален арбитър, е умряла в дома си в Манхатън и е открита рано сутринта в понеделник, съгласно известията.

Полицейското ръководство на Ню Йорк заяви, че 86-годишна жена е открита в безсъзнание и не реагираща в спалнята си в апартамент на  5th avenue в Ню Йорк.

Води се следствие, оповестяват от полицията, добавя vesti.bg. 

Донал Тръмп, който е изправен пред граждански развой за измама в Ню Йорк, към момента не е коментирал гибелта на сестра си.

 Тръмп Бари, която е родена в Куинс, Ню Йорк, през 1937 година, е най-голямото дете на Фред Тръмп и Мери Ан Маклауд Тръмп.

Докато работи в прокуратурата на Съединени американски щати, тя е назначена в американския областен съд в Ню Джърси от президента Роналд Рейгън през 1983 година

По-късно тя е назначена в Апелативния съд на Съединени американски щати в трети кръг във Филаделфия през 1999 година от президента Бил Клинтън.

Бари работи в Апелативния съд на Съединени американски щати до 2017 година, до момента в който по-малкият й брат не е встъпи в служба като президент на Съединени американски щати.

Нейното пенсиониране като апелативен арбитър през 2019 година постави завършек на следствие след изказвания в публикация на New York Times, че тя и нейните братя и сестри, в това число тогавашния президент Тръмп, са укривали налози върху наследството си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР