Най-голямата крипто борса в света Binance обяви официално днес, че

...
Най-голямата крипто борса в света Binance обяви официално днес, че
Коментари Харесай

Световната борса Binance обяви началото на криптотуризъм

Най-голямата крипто борса в света Binance разгласи публично през днешния ден, че започва първите по рода си крипто-спонсорирани ваканции („ криптотуризъм “), с цел да потвърди какъв брой дейно, несъмнено и просто е да се пътува в Web 3.0. За да показва какво е допустимо, когато не разчиташ на обичайните валути, а имаш единствено крипто, Binance си сътрудничи с двама от най-известните инфлуенсъри в областта на туризма – Лаурен Булен и Джак Морис. Те ще отидат на незабравимо крипто странствуване, по време на което ще раздадат $50 000 в токена на Binance – BNB.

Вицепрезидентът на борсата с сектор маркетинг Джеймс Ротуел показа по тематиката: „ Криптотуризмът прави пътуването по-лесно и доста по-сигурно за всички. Разглеждаме го освен като нещо занимателно, само че и като изцяло аргументиран стопански избор за пътуващите, защото тези заплащания са без никакви такси, по-сигурни са и пътуващите заобикалят неприятните курсове за обмяна на непознати валути. Използването на крипто по време на пътешестване е единствено началото на невероятната всеобща адопция, която следва да забележим в международен мащаб.

В деня на туризма (27 септември 2022 г.) Лаурен и Джак ще резервират пътуванията си с крипто до определени точки на света и ще употребяват напълно цифровите валути, с цел да заплащат за всички артикули и услуги, които използват, употребявайки Binance Pay – безконтактна и сигурна технология за заплащания. По време на пътуването двамата ще споделят скъпи препоръки към аудиториите си, с които да им оказват помощ сами да започват своето крипто премеждие.

Дуото пътешественици ще скрият две Binance гифт карти, на стойност $25 000 всяка в BNB, на секрети местоположения, с цел да оказват помощ на двама бъдещи криптотуристи да осъществен фантазиите си. По време на пътешествието си те ще споделят жокери за местоположението на премиите посредством формалните си канали @gypsea_lust (Лаурен), @jackmorris (Джак) в Инстаграм, както и в канала на Binance.

„ Обожавам да откривам нови и непознати територии, а крипто пътуванията са точно това. Поставяме единствено началото на един необикновен свят за хората, които обичат да пътуват “, показа Лаурен. „ Отдал съм живота си на пътуването и в този момент, когато не би трябвало повече да мисля за обменните курсове или да нося в себе си кеш, се усещам като че ли смъквам тежест от гърба си. Хората си мислят, че пътуването по света би трябвало да е безусловно скъпо и комплицирано. Не, не би трябвало. И ние желаеме да покажем на хората, че крипто пътуванията са в действителност по-лесни и комфортни “, прибавя Джак.

Туристическата промишленост беше наранена извънредно мощно от пандемията и споровете по света напоследък. Binance ще показва освен, че крипто-ваканциите са вероятни, само че и че това е по-удобният метод да откриеш света.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР