Най-гледаното първенство в света се завръща! Новият сезон на английската

...
Най-гледаното първенство в света се завръща! Новият сезон на английската
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Старта на Висшата лига - Фулъм срещу Арсенал, съставите

Най-гледаното състезание в света се завръща! Новият сезон на британската Висша лига е тук! Предстоят ни доста страсти, а още първият мач ни дава люто лондонско дерби – Фулъм против Арсенал. Сблъсъкът започва в 14:30 часа и ще можете да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA .

„ Артилеристите “ имаха много неуверена предходна акция, като приключиха на осмата позиция, само че след промяната на Унай Емери с Микел Артета, играта и резултатите на отбора се усъвършенстваха, а в края на сезона лондончани победиха с ФА Къп, а преди две седмици подвигнаха и Комюнити Шийлд.

Очакванията за новата акция са високи, като отборът се укрепи с няколко качествени попълнения, измежду които и крилото Уилиан. Очаква се и капитанът Пиер-Емерик Обамеянг да подпише нов контракт с клуба.

Във Фулъм нещата също наподобяват обещаващи. Начело на „ котиджърс “ е младият Скот Паркър. Той съумя единствено след един сезон в Чемпиъншип да върне отбора в най-високото равнище на британския футбол. Те завоюваха финалния плейоф против Брентфорд, откакто бяха приключили на четвърта позиция през постоянния сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР