Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от
Коментари Харесай


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от третия кръг на Откритото състезание на Австралия в Мелбърн против руснака Андрей Рубльов на следващия ден, 19 януари, към 5,30 часа сутринта българско време.

Двубоят още веднъж е на централния корт " Род Лейвър Арена ", като е финален от дневната сесия.

Мачовете стартират от 2 часа сутринта българско време, като преди този момент ще се изиграят две срещи от програмата при дамите. Това са дуелите Петра Мартич - Луксика Кумкум и Елина Свитолина - Марта Костюк.

Лошата вест за Григор и останалите тенисисти е жегата, която похлюпи Мелбърн. Термометрите демонстрират на моменти 39 градуса. Централният корт разполага с покрив, който може да бъде спуснат, само че досега не е правено.

Днес в такива рискови температурни условия носителят на 6 трофеи в Мелбърн Новак Джокович преодоля французина Гаел Монфис с 4:6, 6:3, 6:1, 6:3.

Изненадата на деня пък е отпадането на Гарбине Мугуруса. Поставената под номер 3 испанка загуби от 88-ата в света Сие Су-Уей с 6:7 (1), 4:6 във втория кръг на шампионата.

Шампионката от " Уимбълдън " имаше проблеми още от идването си в Австралия. Тя получи схаващания в Бризбейн, а през днешния ден също не се оправи с жегата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР