Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с безупречните си изяви

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с безупречните си изяви
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Григор срещу Алкарас в битка за място в 1/4-финалите в Париж

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с безупречните си изяви на Мастърс конкуренцията в Париж, където през днешния ден реализира нова победа в поредни сетове, надделявайки над международния №58 Фабио Фонини. По този метод нашият съотечественик си обезпечи място в осминафиналната фаза на шампионата във френската столица за повторно в своята кариера, като в борба за класиране на четвъртфиналите го чака конфликт с надалеч по-сериозен съперник в лицето на 19-годишната сензация и сегашен лидер в международната класация Карлос Алкарас.

Испанецът се трансформира в най-младия номер едно в историята, откакто завоюва дебютния си трофей на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати, само че преди дни се появи информация, че младокът е изпитвал физически проблеми в региона на коляното и даже е обмислял отричане от надпреварата. В последна сметка обаче това не оказа въздействие на неговото показване в откриващата му среща против Йошихито Нишиока, извоювана безпроблемно от младежа в два сета. 

До този миг Димитров и Алкарас не са се изправяли един против различен в формален мач нито един път, само че постоянно са провеждали взаимни тренировки, което ни кара да имаме вяра, че са добре осведомени с противниковия жанр на игра и опциите за противопоставяне. Предстоящият конфликт посред им е втори в програмата на централния корт, което значи, че ще започва към 13:30 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР