Най-добрият български тенисист даде откровено интервю пред БТВ, в което

...
Най-добрият български тенисист даде откровено интервю пред БТВ, в което
Коментари Харесай

Гришо: Няямам половинка до себе си. В България въздухът е друг! Най-много от тук ми липсва храната

Най-добрият български тенисист даде искрено изявление пред БТВ, в което засегна десетки настоящи тематики.

``
реклама

Един от въпросите, които водещият Антон Хекимян му зададе, бе дали сега има обич в живота му. " В момента изобщо не съм мислил за връзки, за обич. През толкоз толкова неща се наложи да мина през тази година, най-много отвън корта, свързани със здравето ми. Нямям половинка до мен ", сподели той.

" Разбира се, че желая да имам деца, да бъда татко. Но в случай че имам такава година като тази, не виждам по какъв начин ще стане (смее се). Аз самият не знам къде желае да пребивавам сега. Ако имам деца, желая да ги науча на работа, на дисциплинираност, това са най-важните неща. Да бъдат себе си ", съобщи още Гришо.

" Обожавам да се прибирам в родината си. В България като се върна въздухът е друг. Тук постоянно се усещам по-специално. Искам да се прибирам по-често, само че не ми прозволява програмата. От България най-вече ми липсва храната. Обичам най-вече пържолите на мама. Като дребен са ме наказвали с неходене на подготовка, на което аз постоянно споделях - каквото и да е друго, единствено не и да не отивам на подготовка. Преди години мислех повече за трофеи, а в този момент за други неща - за здравето, за фамилията ", съобщи още българинът.

" Много ми става прелестно като чуя " Мачкай, Гришо " на мой мач, изключително, когато съм на другия завършек на света. На всеки един шампионат има български флагове, това ме прави пъклен горделив. Българин съм и постоянно играя за България. Давам най-хубавото от себе си ".

Гришо се обърна към зрителитес с думите: " Извинявам ви се, че от време на време се постанова да ставате рано за мой мач. Един от вас съм, продъжавам напред, надяввам се на по-големи триумфи! "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР