Най-добрият български плувец - пловдивчанинът Йосиф Миладинов пусна на търг

...
Най-добрият български плувец - пловдивчанинът Йосиф Миладинов пусна на търг
Коментари Харесай

Страхотен жест! Йосиф Миладинов пуска на търг най-ценното си отличие в помощ за пострадалите в Турция

Най-добрият български плувец - пловдивчанинът Йосиф Миладинов пусна на търг медала си от Европейското състезание по плуване за мъже през 2021-а година. 
Прочетете още
Медалът е исторически, тъй като е първи за българското плуване на Европейско състезание в унгарската столица Будапеща. Той завоюва сребро на дисциплината 100 м. бътерфлай. 

Търгът стартира в 8:00ч. тази заран и ще продължи до 14 февруари (вторник) в 19:59 часа вечерта. Наддаването се организира в групата на списание „ Плуване &Водна топка “ във Фейсбук и може да участвате в него -.

Търгът върви в коментарната секция под обявата, даваща началото на търга. През няколко часа в групата ще бъде обновена информацията по какъв начин върви.

Наддаването започва с начална цена 800 лв., като минималната стъпка за наддаване е 50 лева След 19:59 часа на 14 февруари поръчките ще се смятат за невалидни.

Търгът се случва със съдействието на КаузиБг, плувен клуб „ Спринт-София ” и Асоциацията на българските плувци.

Победителят ще бъде разгласен публично в групата на „ Плуване &Водна топка “ BGswim.com и той ще получи сребърния европейски орден от Йосиф Миладинов на дата комфортна и за двете страни.

Сумата би трябвало да бъде приведена по сметката изписана по-долу. По нея средства може да дарят и всички другари на плувните спортове, съпричастни с нещастието в Турция и Сирия.

Име на сметка:
Кауза КаузиБг

IBAN
BG55UNCR70001524609578

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА ФОНДАЦИЯ КАУЗИ БГОснование - подаяние за земетресение Турция
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР