Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова, която преди броени дни роди

...
Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова, която преди броени дни роди
Коментари Харесай

Ивет Лалова запозна феновете си с бебето Тиаго

Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова, която преди броени дни роди първото си дете, прелива от благополучие. Щастливото семейство споделя всеки момент съвсем от заниманията около бебето.

Както сама сподели преди време използваше всеки момент преди бебето да се появи на бял свят да си поспи, само че това време свърши. Двамата наподобяват очевидно изморени около грижите за наследника си, само че не пропуснаха да споделят видео, на което срещат бебето си с домашния любим.

Припомняме, че родителите посрещнаха първородния си наследник на 24 април 2024 година


`); break case width
Ивет заяви радостната вест с трогателна фотография в профила си в обществената мрежа, като на фрагмента се виждаше единствено дребната ръчичка на момченцето, придържана от тази на майка му и татко му.

„ Добре пристигнал в този прелестен свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че избра нас за свои родители. Ние сме толкоз влюбени и сърцата ни са толкоз цялостни! 24.04.2024 “

Прекрасната Ивет получи и хиляди поздравления и пожелания за благополучие от своите почитатели.



Има неща, които не могат да се опишат с думи …..Истинско благополучие ….

Честита ви първа рожба! Да ви е крепко дребното юначе и да пораства щастливо и обичано! Бъдете щастлива! Честита нова купа Ивет,вече си МАМА вечно! Браво на мама и бързо възобновяване! ❤️
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР