Най-добрата ни футболистка в последните години -Евдокия Попадинова е с

...
Най-добрата ни футболистка в последните години -Евдокия Попадинова е с
Коментари Харесай

Хаджидимовката Ев. Попадинова с нова тежка контузия,оперира се до дни!

Най-добрата ни футболистка в последните години -Евдокия Попадинова е с нова тежка травма. Националката от Наполи удостовери тежката травма и следващата интервенция. "Поредна травма и следващ тежък удар за мен. Този път обаче е по-сериозно, в сравнение с чаках.

В началото на идната седмица ще се подложа на интервенция на коляното. Искам да благодаря на всички, които ми писахте, с цел да ме подкрепите!

Този сезон ориста ме изправи пред доста тежки моменти. Имах повече травми, в сравнение с за цялата ми кариера. Истината е, че от време на време е мъчно човек да откри сили да продължи, да се изправи още веднъж след следващия удар. Опитвам да съм мощна - каквато постоянно съм била, и да виждам напред, когато съм паднала на земята.

Страшно доста желая да покажа на какво съм способна и да осъществявам цялостния си капацитет, само че травмите не престават да са огромна спънка и да ме стопират.

Тежките борби са за най-силните воини. Ще намеря метод да се изправя, тъй като всяка болежка си заслужава в гонене на фантазиите "-написа родената в Хаджидимово националка в профила си в една от обществените мрежи.topsport

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР