Наум Шопов е един от най-харесваните и следвани актьори. Неговият

...
Наум Шопов е един от най-харесваните и следвани актьори. Неговият
Коментари Харесай

Наум Шопов с откровение за Теа и Амая: Наложи се да се лиша от доста неща

Наум Шопов е един от най-харесваните и следвани артисти. Неговият гений и харизма несъмнено му оказват помощ, само че също и упоритата, и неуморна работа. Без труд и мотивация, няма триумф. Без значение с какво човек се занимава, значимо е да се работи, а с самообладание и твърдоглавие се реализира всичко. Доказателство в това отношение е несъмнено Наум Шопов. 

Многото работа и професионални задължения обаче... водят до липса на персонално време за отмора и хубави моменти със фамилията и приятелите ни. Наум знае добре това и показа мислите си по тази тематика в своята публична Инстаграм страница.

Виж още:

" Последните месеци бяха един от най-натоварените интервали в живота ми. Именно по тази причина, постоянно ме нямаше нито тук, нито в YouTube, само че трябваше да пренаредя целите си. Наложи се да се лиша от много неща, на които попринцип държа доста, главно времето ми с @teaminkova и Амая. Имам да ви се реванширам, девойки ", написа искрено Шопов и добавя, че колкото и да си стимулиран, от време на време се случва човек да се умори, да загуби задачата от погледа си. " Това е моментът, в който би трябвало да си спомниш за какво си почнал. Този пост е, с цел да си го припомня аз. Напомнете си го и вие ", приключва Шопов, а в мненията почитатели покрепят изцяло думите му.

" Ти и Теа ще сте най-хубавият образец за Амая, че в случай че се бориш, можеш да постигнеш всичко. Успех ❤️ ", написа фенка на Шопов, а останалите мнения са сходни. Вие по какъв начин мислите - човук губи ли пътя, в случай че прекомерно дълго работи, с цел да реализира нещо или в противен случай - тъкмо по този начин би трябвало да бъде?

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/shopov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР