Националният селекционер - Пламен Константинов призна класата на Русия след

...
Националният селекционер - Пламен Константинов призна класата на Русия след
Коментари Харесай

Константинов: Ще търсим победи срещу отборите от нашата черга

Националният селекционер - Пламен Константинов призна класата на Русия след днешната ни тежка загуба от Сборная с 0:3 гейма.

" Не стопираме да мечтаем, а мечтаем по-малко и то по-далеко. Но действителностите са такива, че би трябвало да влезеш в 5-ицата, като се има поради, че французите са класирани и дефакто би трябвало да влезеш в първите 5. На този стадий към момента нямаме причините за това. Мисля, че този тим може да играе доста по-добре, само че би трябвало да е в оптимално физическо положение. След една подготовка, може би всички състезатели могат да прибавят и това може би ще ни приближи към по-големите ".

" Може би би трябвало и някаква сработка на по-младите, а и на Боян Йорданов и Ники Учиков, само че им би трябвало и физическа подготовка. Учиков примерно е подвластен от физическото си положение играч и в случай че има интервал на отмора и по-късно направи добра подготовка, може да играе на положително равнище. Но сега след шампионатите множеството са изстискани и нямаме причини. Може би би трябвало да търсим победи против тимовете, които са от нашата рогозка ", съобщи Пламен Константинов след загубата от Русия с 0:3 в София.

 Българските волейболисти играха доста едва и бяха разгромени от Русия
Българските волейболисти играха доста едва и бяха разгромени от Русия

Момчетата на Пламен Константинов изгубиха и трите си мача в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР