Националният съвет на БСП прие предложението на Изпълнителното бюро за

...
Националният съвет на БСП прие предложението на Изпълнителното бюро за
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП подкрепя Румен Радев за втори президентски мандат

Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри предлагането на Изпълнителното бюро за поддръжка на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат със 122 гласа " за ", 0 " срещу " и 9 " въздържал се ", оповестяват от „ Позитано “ 20.

Членовете на Националния съвет на Българска социалистическа партия на съвещанието си тази събота образуваха работна група, която да реализира връзката с президентската двойка за формулата на издигането й, инициативният комитет и политиките, които ще отстояват Радев и Йотова.

Групата ще се управлява от Корнелия Нинова, а в състава й влизат представителите от управлението на партията - Ирена Анастасова и Атанас Зафиров, както и представителите на управлението на парламентарната група - Кристиан Вигенин и Христо Проданов.

Предстои Националният съвет на Българска социалистическа партия да утвърди направения от Изпълнителното бюро обсег на политиките, които да бъдат предмет на диалозите сред работната група и кандидат-президентската двойка за втория й мандат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР