Националният отбор по художествена гимнастика замина за Казан, Русия, където

...
Националният отбор по художествена гимнастика замина за Казан, Русия, където
Коментари Харесай

Гимнастичките се борят за медали на руска земя преди световното

Националният тим по художествена гимнастика отпътува за Казан, Русия, където Невяна Владинова, Катрин Тасева и ансамбълът ще показват за последно съчетанията си преди международното състезание в Пезаро.

Треньорът на ансамбъла - Весела Димитрова, не скри, че има известни терзания поради, че надпреварата е в Русия, само че се изрече ласкаво, както за домакините, по този начин и за италианките, като ги дефинира за едни от най-големите ни съперници за международната купа.

" Това е следващата проба преди международното състезание. Надявам се девойките да са по-спокойни. Момичетата са добре, спокойни. Мисля, че са малко по-уверени в себе си. Видяха, че щом играят, получават оценки, тъй че ще се състезаваме. В Казан ще е просто едно съревнование, а всички те са значими. Ще е хубаво да бъдем в пряк конфликт с рускините на тяхна територия. Отборът им е основен кандидат за международната купа дружно с Италия и семейството ще въздейства ", безапелационна е Димитрова.

-->

Невяна Владинова, който се върна от предходното съревнование в Минск със злато, сребро и бронз, съобщи, че към този момент е не запомнила триумфа и е съсредоточена единствено върху представянето си на идните конгреси.

" Медалите от Минск ги забравих. Още ми седят в чантата. Щастлива се съм, в случай че донеса и от Казан, само че избирам да бъда по-силна, за играя по-добре и по-стабилно. Сигурно ще е по-трудно. Това е последната инспекция преди международното. Важно е всякога, когато изляза, за играя добре и ще се постарая този път още с първите си съчетания да е по този начин ", сподели тя.

-->

Състезанията в Казан ще се проведат от 11 до 13 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР