Националният отбор на България няма да участва на Европейското първенство

...
Националният отбор на България няма да участва на Европейското първенство
Коментари Харесай

България се прости с надеждите си за Евро 2020 след загуба от Унгария

Националният тим на България няма да взе участие на Европейското състезание по футбол идващото лято, откакто загуби полуфиналния плейоф с Унгария с 1:3, съобщи кореспондент на БГНЕС. На Националния стадион " Васил Левски " в столицата " лъвовете " играха мощно през първото полувреме, само че бяха осъдени от ефикасната игра на унгарците, които осъществиха всичките си благоприятни условия, с цел да стигнат до типичен триумф.
Срещата стартира неприятно за отбора на Георги Дерменджиев, откакто още в 17-та минута централният бранителят на гостите Вили Орбан се разписа с известна доза шанс след центриране от корнер, при което бранителите на България не се намесиха добре. Домакините дадоха отговор незабавно с рисков изстрел на Тодор Неделев, който вратарят на Унгария Петер Гулаши отрази, а до почивката положителни благоприятни условия за гол имаха още Галин Иванов, Божидар Краев и още веднъж Неделев, само че стражът на гостите бе на мястото си.
 Ивелин Попов призна: Имаше вид да се върна в националния тим Ивелин Попов призна: Имаше вид да се върна в националния тим
Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов даде особено изявление за Дарик радио и dsport, в което прзина, че е имало вид да...
Втората част стартира по доста противен метод за България, откакто Золт Калмар повиши на 2:0 със мощен изстрел от свободен удар, като виновност за попадението носи и Краев, който подскочи и се обърна с тил на стената, издигната от Пламен Илиев. Няколко минути по-късно " лъвовете " получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване против Краев, само че след консултация с ВАР реферът Шимон Марчиняк върна нарушаването на границата на наказателното поле, въпреки и повторенията да демонстрираха, че то бе вътре.
В идващите минути запасите Георги Йомов и Кирил Десподов също имаха искания за дузпи, подминати от Марчиняк, а в 75-та минута Неманя Николич постави точка на разногласието с трети гол за Унгария, пристигнал след центриране отляво и безобразна класификация на българските бранители. Минута преди края на постоянното време Йомов означи почетното попадение за България след добра асистенция на Исмаил Иса.
По този метод България загуби от Унгария с 1:3 и се елементарни с очакванията си да взе участие на Евро 2021, до момента в който унгарците ще се изправят против Исландия в Будапеща в пряк конфликт за място на Европейското състезание. В другия полуфинал довечера Исландия победи Румъния с 2:1 вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР