Министерството на младежта и спорта публикува позиция относно недоволството на

...
Министерството на младежта и спорта публикува позиция относно недоволството на
Коментари Харесай

Въпреки недоволството на БФС: Проверките от министерството на спорта продължават

Министерството на младежта и спорта разгласява позиция по отношение на недоволството на Българския футболен съюз поради осъществените инспекции за клубове-фантоми. От ММС оповестиха, че макар недоволството на БФС инспекцията ще продължи.

" Във връзка с позиция на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС) ясно прецизираме, че министърът на младежта и спорта Радостин Василев не е правил опити за обществени внушения. Напротив - той е уведомил обществото само за обстоятелството на постъпили сигнали в Министерството на младежта и спорта (ММС) за съществуването на клубове-фантоми, които не правят действителна активност, само че са взели присъединяване в последния конгрес на БФС. Към сегашния миг инспекцията на ММС по тези сигнали продължава.
Бербатов стартира пътя към властта в БФС - оповестиха обиколки в страната
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и неговият екип ще започват обиколката си из страната от област Р...
Прочети повече
Друг коментиран от министър Василев факт е и неналичието на истинската планова документи в ММС, по която БФС е получил финансиране от 818 000 лева за организацията и провеждането на Европейското състезание по футбол за юноши до 17 година, на което страната беше хазаин през 2015 година За този факт е квалифициран сигнал, който ще бъде подаден в Министерство на вътрешните работи (МВР) още на следващия ден.

Днес ММС беше осведомено от Министерство на вътрешните работи за получен от тях сигнал за реализиран напън от страна на представители на БФС в разнообразни области на страната над представители на футболни клубове ", написаха от ММС.

За какво беше предизвестено управлението на БФС, четете в SportLive.bg.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР