Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и
Коментари Харесай

Бербатов започва пътя към властта в БФС - обявиха обиколки в страната

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и неговият екип ще започват обиколката си из страната от област Русе и област Разград. Още на 15 февруари Бербатов ще организира срещи с разнообразни клубове.

„ Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му ще обиколят отново страната, с цел да покажат почитание към хората, които построяват българския футбол, да обсъдят още веднъж най-големите проблеми и провокации за футболните клубове и да показват предложенията си за решения дружно с основни точки от тактиката за смяна и развиване на българския футбол ”, споделят от екипа на Бербатов.
Бербатов заплаши БФС с прокуратурата
Димитър Бербатов и неговият екип оповестиха, че от управлението на БФС са почнали да привикват клубовете, с цел да подпишат отвод от...
Прочети повече
Повече за поредицата от срещи вижте ТУК .

Припомняме, че идният конгрес на БФС на 18 март тази година ще бъде изборен  и е очакван избор на нов президент и членове на Изпълнителния комитет. В началото на февруари ОФК Пирин - Благоевград още веднъж издигна кандидатурата точно на Бербатов .

 

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР