Националният осигурителен институт (НОИ) откри процедура за избор на изпълнители

...
Националният осигурителен институт (НОИ) откри процедура за избор на изпълнители
Коментари Харесай

НОИ откри процедура по избор на изпълнители за профилактика и рехабилитация

Националният застрахователен институт (НОИ) откри процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за 2024 година Крайният период за подаване на предложенията за присъединяване в процедурата е 16 февруари (петък) 2024 година

За осъществяване на тази активност през 2023 година Национален осигурителен институт подписа контракти с 23 юридически лица за общо 52 реализатори. Програмата за профилактика и рехабилитация стартира на 28 март и продължи до 31 декември 2023 година, като от нея се възползваха общо 43 244 лица.

В процедурата могат да вземат участие сдружения, в които едноличен притежател на капитала е Националният застрахователен институт или Министерство на здравеопазването; профилирани лечебни заведения за рехабилитация, които имат позволение от министъра на опазването на здравето единствено за изикална терапия, моторна и психологична рехабилитация, балнео-, климато- и таласолечение и са правили тези действия минимум две години преди датата на подаване на предлагането за присъединяване в процедурата; лечебни заведения за болнична помощ, които правят действия по рехабилитация.

До присъединяване в процедурата не се позволяват лица, за които са влезнали в действие разпоредби за събиране на суми по ревизионни актове за начет за породени от тях вследствие на позволени нарушавания на активността по профилактика и рехабилитация вреди на държавното публично обезпечаване в размер на над 1 на 100 от общия размер на получените средства за тази активност през миналата година.

Изпълнителите на активността по профилактика и рехабилитация би трябвало да оферират осъществяване на профилактика и рехабилитация на не повече от 3 профила (групи заболявания), да имат кадрова осигуреност съгласно броя кревати, с които вземат участие в процедурата, да са направили повсеместен ремонт след 31 декември 2018 година, сумата за резервация да е не повече от 30.00 лв. (тридесет лева) и други

Всички условия по процедурата можете да видите 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР