Националният институт по алергични и инфекциозни болести в САЩ в

...
Националният институт по алергични и инфекциозни болести в САЩ в
Коментари Харесай

Фаучи: Ваксинираните ще получат препоръки за действия

Националният институт по алергични и инфекциозни заболявания в Съединени американски щати в скоро време ще излезе с нови рекомендации за имунизираните против жители.
В изявление за телевизия MSNBC основният инфекционист на страната съобщи, че в скоро време ще бъдат оповестени „ редица рекомендации “ с най-оптималните от здравна позиция правила за държание на лица, на които е сложена най-малко една доза от имунизацията.
 Експерт: До няколко месеца в Европа ще има остатък на ваксини Експерт: До няколко месеца в Европа ще има остатък на ваксини
В рамките на месец-два-три в цяла Европа има дефицит на ваксини, в границите на още няколко месеца в Европа ще има остатък на ваксини. Т...
Тези рекомендации ще се отнасят до пътуванията, държанието на работното място и в молитвените домове, изясни той.
Както акцентира вестник „ The Hill “, изказването на Фаучи е направено на фона на все по-често проявяваната автономия на обособени щати, които смъкнаха въведените поради пандемията ограничавания.
Властите в някои щати анулираха наложителното носене на маски на публични места и други ограничения за сигурност, в това число обществената отдалеченост.
Администрацията на президента настоятелно предложи локалните управляващи да се въздържат от „ преждевременна анулация на рестриктивните мерки “, с цел да се избегнат отклонения от позитивните трендове в битката с пандемията в страната. Такава е позицията и на основния инфекционист Антъни Фаучи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР