Националната авиокомпания на Мароко Royal Air Maroc (RAM) обяви, че

...
Националната авиокомпания на Мароко Royal Air Maroc (RAM) обяви, че
Коментари Харесай

Всички полети за днес от Мароко до Катар за феновете са били отменени

Националната самолетна компания на Мароко Royal Air Maroc (RAM) разгласи, че се анулират всички полети, планувани за през днешния ден, до Катар за почитателите, които възнамеряваха да следят онлайн полуфинала против Франция на международното състезание.

Причина за това решение се крие в катарските управляващи, които са наложили ограничавания, оповестяват от RAM.

" След последните ограничавания, наложени от катарските управляващи, " Royal Air Maroc " съжалява, само че осведоми клиентите за анулирането на техните полети, осъществявани от " Qatar Airways ", се споделя в изказване на мароканската самолетна компания.

Преди няколко дни от компанията оповестиха, че ще предложат 30 спомагателни полета във вторник и сряда, които да улеснят идването на мароканците в Катар за историческия конфликт против Франция.

Вчера обаче стана ясно, че в реалност броят на полетите е бил единствено на 14, като седем от тях са били изпълнени сполучливо във вторник, само че останалите седем, които бяха планувани за през днешния ден, са били анулирани.

От мароканската самолетна компания се извиниха на клиентите за случилото се и оповестиха, че ще бъдат възобновени разноските на всички, закупили си самолетни билети за сряда.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР