Националът Валентин Антов призна, че отборът на България не е

...
Националът Валентин Антов призна, че отборът на България не е
Коментари Харесай

Валентин Антов пред БНТ: Трябва да намерим начин да променим нещата

Националът Валентин Антов призна, че тимът на България не е направил задоволително, с цел да се отърси от тежката загуба от Литва отпреди няколко дни и довечера да покаже друго лице в приятелския дуел против Албания.

В последна сметка, а бранителят на италианския Кремонезе показа пред Българска национална телевизия, че представителният ни отбор би трябвало да откри метод да промени нещата.

" Всички се питаме за какво загубихме. Истина е, че напоследък не демонстрираме добре игри. Албания е първокласен тим с положителни футболисти, само че би трябвало да даваме и да желаеме повече и да покажем по-голямо самочувствие. Опитахме се да промени някои неща през днешния ден и да се вдигнем, само че както се видя, очевидно не беше задоволително ", стартира Антов.

" Не бих споделил, че сме привикнали да губим, само че откакто от лагер на лагер си приказваме едни и същи места очевидно сме почнали да привикваме. Трябва да намерим метод да променим нещата. Опитваме се в съблекалнята да намерим повода за тези резултати и съм доста трагичен и отчаян, че не съумяваме да се променим и да покажем друго лице ", сподели още той.

Юношата на ЦСКА се опита още да отговори и на въпроса каква смяна е нужна, с цел да излезе националния тим от тежката обстановка.

" Трябва всички момчета, които биват викани да дават всичко от себе си на терена. Да дават повече от максимума, повече от това, което се изисква от нас и даже когато нещата не вървят да се демонстрира сърце и предпочитание на терена. Без тези неща не може да се излезе от обстановката ", приключи Валентин Антов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР