Испанският Барселона е твърдо решен да привлече звездата на Ливърпул

...
Испанският Барселона е твърдо решен да привлече звездата на Ливърпул
Коментари Харесай

Барселона следи ситуацията около Луис Диас

Испанският Барселона е твърдо решен да притегли звездата на Ливърпул - Луис Диас. 27-годишният колумбиец има 97 мача зад тила си за " алените " след прекосяването му от Порто за 50 милиона паунда през януари 2022-а година и в тях вкара 24 гола и подаде за други 17.

Според испанската преса Барселона сигурно " ще нападна " с оферта британския гранд през лятото и той се явява техен главен приоритет. Ясно е, че Барселона има съществени финансови проблеми, които са оповестени пред обществеността, само че каталунците ще желаят да се подсилят съществено за новия сезон по някакъв метод.

Барселона пробва да генерира всячески пари, като в това включва и пласиране на бъдещи телевизионни права на частни компании. Според информацията клубът ще се опита да се съобрази оптимално с лимита на заплати, заложен от Ла Лига и да може да събере пари и от това звено.

Самият Шави Ернандес има вяра, че Диас ще се приспособи ужасно към водения от него отбор и ще укрепи съществено лявата част от нападението на " блаугранас " през новия сезон.
 Барселона - Реал Сосиедад 2:0 в мач от Ла лига
Барселона се разправи с Реал Сосиедад

Ето по какъв начин се разви срещата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР