Шефовете на Байерн Мюнхен се опитват да убедят Томас Тухел

...
Шефовете на Байерн Мюнхен се опитват да убедят Томас Тухел
Коментари Харесай

В Германия: Байерн навива Тухел да остане

Шефовете на Байерн Мюнхен се пробват да убедят Томас Тухел да остане треньор след края на сегашния сезон, откакто към момента не са намерили подобаващ негов правоприемник.

Вестник Билд, спортното списание Кикер и телевизия Скай оповестиха в сряда, че членът на борда на шефовете Макс Еберл и спортният шеф Кристоф Фройнд към този момент са преговаряли с Тухел. Билд даже сподели и фотоси на сътрудника на Тухел, Олаф Майнкинг, в централата на клуба.
 Байерн се укрепи с трима играчи
Байерн се укрепи с трима играчи

Ето кои

Специалистът, който изведе Челси до трофея в Шампионската лига през 2021 година, размени Юлиан Нагелсман отпред на " алените " в края на март 2023 година. Договорът му е до края на сезон 2024-2025.

Преди няколко месеца беше контрактувано, че Тухел ще напусне " Алианц Арена " по взаимно единодушие след края на акцията.

До момента Байерн не съумя да откри нов треньор, като желани претенденти като Шаби Алонсо, Ралф Рангник и Нагелсман споделиха, че ще останат на сегашните си позиции.

Твърди се, че Тухел има поддръжката на основни футболисти в тима, в това число капитана Мануел Нойер, ветерана Томас Мюлер, нападателя Хари Кейн и изгряваща звезда Джамал Мусиала.

Баварците отпаднаха инфарктно с проваляне с 1:2 против Реал Мадрид в Испания на полуфиналите в Шампионската лига през предходната седмица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР