Това е моментът, в което вечеря и пържола нагло избягаха,

...
Това е моментът, в което вечеря и пържола нагло избягаха,
Коментари Харесай

Моментът, в който вечеря и пържола избяга, без да плати за снизходително ястие от агнешки пържоли и мартини на порнозвезда

Това е моментът, в което вечеря и пържола безочливо избягаха, откакто се любуваха на сочно ядене от агнешки пържоли, съчетано с мартини на порнозвезда, с шеф на ресторанта, наричайки обстановката " нелепа "..

Обядващият и сребролюбец, облечен с вълнена жилетка, сини дънки и сива плоска шапка, хапнаха изисканата храна в Posillipo в The Borough в Кентърбъри, Кент в понеделник.

Кадрите демонстрират мъжа, седнал пред италианския ресторант, до момента в който се пъха в храната. Малко по-късно мъжът може да бъде забелязан да вади портфейла си, преди да го прибере и да се огледа, преди да наподобява, че прави тичане.

Наглият кич наподобява се възползва от натоварения интервал в ресторанта, където личният състав старателно се опитваше да извърши поръчките на клиентите. Сметка за хранене, споделена с Mirror, демонстрира сметката на стойност £64,68. Закусвалнята се хранеше с рибни кюфтета, агнешки котлети, пържени картофи и ги комбинираше с две бутилки бира и мартини коктейл от порнозвезда.

Менидж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР