Натали Трифонова вдигна сериозен скандал на колегите си от сутрешния

...
Натали Трифонова вдигна сериозен скандал на колегите си от сутрешния
Коментари Харесай

Натали Трифонова вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова

Натали Трифонова подвигна сериозен скандал на сътрудниците си от утринния блок на bTV поради насмешки към вест, която тя показа от диванчето, на което по традиция се събира екипа.

„ Ядосахте ме! “, изригна тя в ефир, откакто Пепи Бакърджиев и Мария Цънцарова не стопираха да се хилят на това, че американската тенис легенда Серина Уилямс е била оповестена за фешън икона. Това единствено даде начало на подигравките, които по-късно се трансферираха и към българският тенис кумир Григор Димитров.

Докато вървяха фрагменти на Серина Уилямс в черна рокля да получава премията за фешън икона, зад кадър се чу кискането на Цънцарова. Бакърджиев пък непосредствено съобщи, че има какво да каже по тематиката, само че ще си замълчи. На една от фотосите Серина беше дружно с Ким Кардашиян и по този мотив спортният публицист към този момент не устоя, пише vihrogon.bg.

 undefined

„ Тази до нея по-скоро бих я… “, изкоментира Бакърджиев. „ Би я какво? “, засече го на секундата Цънцарова.

„ Бих я преференцирал “, отвърна Пепи, хвърляйки сътрудниците си в неукротим смях. Само Натали се нацупи на коментара, който не беше изключително политкоректен.

„ Да кажем, че и Натали е притежател на купата „ Модна икона “, за баланс на фотосите, които видяхме “, добави Мария Цънцарова. Оттук насетне обстановката стана безредна.

 undefined

Пепи Бакърджиев побърза да намеси Григор Димитров в диалога, като съобщи, че не схваща по какъв начин бившето му гадже Мадалина Геня първо го ругае и наскърбява, а след това написа, че се гордее с него.

„ Какво в този момент, като са се разделили, хората не би трябвало даже да се поздравяват ли съгласно теб?! “, с тези думи той беше атакуван от Натали. Пепи усети, че колежката му съществено е набрала, по тази причина смени тематиката с тази, че упомената по-рано Серина, а и сестра ѝ Винъс декларират, че не просто харесват, а обичат Гришо.

„ Виж какво, предложения го за изявление и ги изяснете тези работи с него “, разпалено репликира Трифонова, която нееднократно е твърдяла, че Гришо и Маделина ще се оженят.

„ Ти го предложения, ти имаш предаване за блестящия живот “, разяснява Пепи Бакърджиев, след което добави, че Гришо сигурно би „ преференцирал “ Натали пред него или Злати Йочев. Този намек към този момент изцяло скапе настроението на синоптичката, която непосредствено си сподели, че е ядосана на сътрудниците си и явно не се преструваше или майтапеше.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР