Настойка от чесън и вода за отлично здраве Да започна

...
Настойка от чесън и вода за отлично здраве Да започна
Коментари Харесай

Настойка от чесън и вода: лекува цял куп заболявания

Настойка от чесън и вода за чудесно здраве

Да стартира с това, че след 40 годишна възраст заболяванията безусловно започнаха да нападат тялото ми. Започнах да се изтощавам бързо, краката ми се изморяваха, постоянно се разболявах. Ниското самочувствие и пъшкането бяха моите спътници, което по принцип не е изненадващо с тежестта ми от 90 кг (височина 165 см).

В допълнение към всичко, започнах да виждам противен чест тон, започнах да слушам по-лошо. Тогава разбрах какво ме тормози – непрекъснат звук в ушите, който изчезваше за малко, само че по-късно се появяваше още веднъж.

Вратът и гърбът ме боляха (аз съм счетоводителка) и „ черешката на тортата “, зрението ми стартира да отслабва. Не е изненадващо, че започнах да се депресирам, фамилията стартира да страда от моето постоянно бърборене и брачният партньор ми стартира да остава по-дълго на работа, не можеше да слуша безкрайните ми стонове и недоволства.

Чувствах се идиотски, само че самата аз не можех да управлявам себе си и проблемите си. Един ден преди Великден отидох на пазар, с цел да напазарувам за празника, сграбчих по-голяма кошница за яйца, желаех да купя повече, с цел да мога да имам задоволително и за тестото и да боядисам.

Взех всевъзможни неща, цялостна кошница с яйца и едвам ходя. Седи една баба и продава чесън. Реших да си купя.

Приближавам се към нея, само че ми притъмня пред очите.

Изпуснах кошницата и половината яйца се разсипаха.

Когато пристигнах на себе си, остарялата жена ми подаде рецепта, която самата тя употребила от 20 години.

Спасението се крие в елементарния чесън. Отначало не повярвах, само че взех решение да опитам. Започнах да се усещам доста по-добре: тежкото дишане изчезна, отмина гаденето и подуването, а шумът в ушите понижа.

В края на курса освен се излекувах, само че и отслабнах. Прословутият звук в ушите отмина изцяло, зрението ми се върна по знамение! Имах сила като на 20 годишна.

Ето и рецептата: начукайте в хаванче или смелете 50 скилидки чесън. Използвайте първокласен, домакински чесън. Залейте чесновата каша с чаша преварена студена вода и поставете на топло място за 3 дни. Покрийте с чиста забрадка и това е всичко. След това прецедете лекарството. Изхвърлете кашата. Поставете инфузията в хладилника. Пийте 8-10 капки, разтворени в чаена лъжичка студена вода 3 пъти дневно.

За какво е потребна тази настойка от чесън:
-атеросклероза
-заболявания на сърдечно-съдовата система
-предотвратяване на инфаркт на миокарда
-почистване на организма от мазнини
-подобряване на метаболизма
-възстановяване на зрението
-предотвратяване на атеросклероза
-подмладяване на тялото

Вижте още: Консервирани домати в личен сок. Една отлична рецепта

Можете да повторите курса на лекуване след 5 години. Не би трябвало да се приема от хора с язва на стомаха и дванадесетопръстника и гастрит с висока киселинност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР