Настоящият любовник на Мария е лишил бившата си жена от

...
Настоящият любовник на Мария е лишил бившата си жена от
Коментари Харесай

Любимият на Отварачката изхвърли жена си на улицата

Настоящият ухажор на Мария е лишил някогашната си жена от всички материални облаги, с които се ползваше. Майката на децата му се е изнесла от големия мезонет, който обитаваше в скъпа постройка на Околовръстното шосе в София, и към този момент се подвизава в по-скромен дом в затворения комплекс "Макси ". Вая Соколова, както се споделя екс половинката на Мирослав към този момент не кара и лъскавото алено "Ферари ", което шпореше по родните пътища. Днес тя ръководи остаряло БМВ, написа Лупа.


Двете Ферарита на Миро и Вая, аленото към този момент не е в ръцете на някогашната жена на предприемача

Чалга звездата Мария тържествува, че единствено тя се радва на финансовите облаги на новия си банкомат. Тя употребява всяка секунда, с цел да покаже какъв брой е щастлива с следващия мъж до се бе си, който чака заведе пред олтара. Докато се приготвя да стане младоженка, тя към този момент се радва на първите си дарове – безценен джип „ Мерцедес “, водач и нов дом.


Бившата жена на Мирослав Вая

Мария и Мирослав живеят в апартамент в „ Бояна “, като Отварачката не стопира да демонстрира по какъв начин я глези обичаният й мъж, който съвсем всяка заран и вечер подготвя храна за певицата, която се отхвърли от кариерата си и щерка й Марая. Тримата живеят дружно, само че не в предходния дом на Миро. Екс певачката била безапелационна, че няма да живее и спи в леглото на някогашната му. Заради това предприемачът е наел апартамент чартърен, а след сватбата най-вероятно ще се пренесат в свое жилище.

Все още не е известно дали с Мара, Миро и Марая е и майката на певицата, която върви в комплект с дъщеря си и постоянно живее в дома на новото семейство на чалга звездата, като къщите и мъжете се сменят през няколко години.

Преди и сестрата на Отрварачката вървеше дружно с кака си, само че откогато е задомена, към този момент не е на издръжката на мъжете на Мария.

Соколов е несъмнено 203-ия мъж, на който Мара се кълне в обич. Откакто се разведе c Xpиcтиян Гyщepoв, певицата имаше най-малко 5-6 връзки, всяка от които продължи няĸoлĸo мeceцa, постоянно беше огромна обич и постоянно приключваше с paздялa. Много богаташи потънаха финансово около хитрата заралийка, в този момент е ред на Миро да разтвори джоба си, до момента в който жадната за обич и пари Мария не го скъса.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР