Настоящият депутат Емил Димитров – Ревизоро ще е новият министър

...
Настоящият депутат Емил Димитров – Ревизоро ще е новият министър
Коментари Харесай

Официално: Емил Димитров - Ревизоро ще бъде новият екоминистър

Настоящият народен представител Емил Димитров – Ревизоро ще е новият министър на околната среда и водите. Той ще замести задържаният и отхвърлен от поста Нено Димов, който беше от квотата на Вътрешна македонска революционна организация. Това се разбра след траялият към два часа съдружен съвет на ръководещите, който се организира в Министерския съвет.

" Ние не одобряваме Нено Димов да бъде изкупителна жертва. Той утвърждава това, което ВиК му подава. В тази обстановка, той си е подал оставката, призната от премиера. На негово място сме предлож друга кандидатура - Емил Димитров, който да се заеме с инспекции и да предотврати други възможни рецесии. Ако щете го наречете проверка ", сподели след срещата вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Очаква се следващата рокада в кабинета " Борисов 3 " да бъде утвърдена от депутатите в сряда или четвъртък.

През 2018 година Димитров беше упрекнат от водачът на НФСБ Валери Симеонов в тежък лобизъм в интерес на " Лукойл ", тъй като точно той бе мотор на конфликтните промени в регулациите на търговията с горива.

Ревизоро, който е някогашен кадър на " Гергьовден " и някогашен началник на митниците, е ръководител на парламентарната комисия за битка за контрабандата, където наложи непрогледен жанр за работа, комбиниран с лобистки забежки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР