Настоящата 2017 г. е към своя край. Освен време за

...
Настоящата 2017 г. е към своя край. Освен време за
Коментари Харесай

Календари с кауза за 2018 г.

Настоящата 2017 година е към своя край. Освен време за равносметки, слагане на нови цели и преследване на смели фантазии, в този момент е подобаващият миг и за затваряне на последната страница от остарелия календар.

Колкото и да напредват новите технологии с многообразие от приложения за увещание на всичко, календарите, които висят на стените, като че ли постоянно ще са на мода . Но за какво да не бъдат хем потребни, хем идейни и с добра идея . Първият от нашите Топ 3 вдъхновяващи български календари за 2018 година съчетава всичко изброено в едно.

Календарът на Animal Rescue Sofia

 Снимка 330134

От години Animal Rescue Sofia се пробва да помогне с всички сили за решаването на казуса с бездомните животни. Неправителствената организация се устоя напълно и единствено от дарения , няма бюджет от Общината, страната или от организации в чужбина.

 Снимка 330128

Wings Creative Studio , които са отговорниците за основаването на календара за новата, само че и за миналите седем години, са техен сътрудник и другар. Креативното студио работи непринудено без възнаграждение и оказва помощ с каквото може на Animal Rescue Sofia за идеята по спасяването на бездомните животни.

 Снимка 330127

 Снимка 330138

Идеята с календарите стартира като самодейност на Wings Creative Studio, която Animal Rescue Sofia одобряват с удоволствие. Животните от всеки календар през годините се осиновяват доста бързо, а всички събрани средства от продажбата на календарите отиват за потребностите на приюта.

Календарът на Недялко Иванов-Nechoart

 Снимка 330148

Недялко Иванов - Нечо е илюстратор , който основава занимателни, наподобяващи на комикс рисунки на хора. Той е и графичен дизайнер, създател на бижута, картички и значки или, казано по различен метод - човек с доста забавни и вдъхновяващи планове.

 Снимка 330158

Новият календар на Nechoart за 2018 година към този момент е реалност - трети в типичния за Недялко Иванов жанр за миналите няколко години.

 Снимка 330159

 Снимка 330163

Идеята за календара идва някак от единствено себе си. Нечо споделя, че си дава сметка, че купува доста календари на български създатели (макар и да не ги ползва) и му се коства забавно той самият да направи един със лични илюстрации .

Календарът на Мая Къркаличева

 Снимка 330175

Мая Къркаличева е планински фотограф. Професионално се занимава със снимане от към 10 години. Позната на множеството хора с непринудените си фотографии на всевъзможни планински върхове по света и у нас, както и с една - на нощен Пловдив, която Microsoft купуват и подарява на света като зимен тапет на Windows през 2013 година

Мая Къркаличева към този момент е подготвена с новия си календар за 2018 година, който както и тези от предходните, е отдаден на Планините на България с фрагменти от Рила, Пирин, Родопи, Стара планина и Славянка .

 Георги Петков с шести черно-бял календар за 2018 година
Искам твойто тяло

Как коафьорът трансформира една смешка в традиция
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР