Наставникът на Ювентус Андреа Пирло коментира днешната контрола с Новара,

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло коментира днешната контрола с Новара,
Коментари Харесай

Пирло: Нуждая се от нов нападател възможно най-скоро

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло разяснява днешната контрола с Новара, която неговият отбор завоюва с 5:0. Той също по този начин акцентира, че се нуждае от нов нападател допустимо най-скоро след предстоящото овакантяване на Гонсало Игуаин.

“Доволен съм от контролата. Събрахме се с всички играчи едвам в четвъртък. Имахме единствено два дни да се подготвим за този мач, само че момчетата са отдадени. Отборът би трябвало да има възторг. Играчите стартират да привикват с новия тип работа и се забавляват. Това е най-важното нещо - да стартираме изначало. Очаква ни дълъг сезон и в този момент ще имаме време и опция да работим всички дружно. Пробваме разнообразни хрумвания. През първото полувреме започнахме с защита от четирима, която мина в трима. През втората част останахме с трима в отбрана, както и с трима в офанзива. Така че пробваме повече решения. Все още имаме една седмица да се подготвим за началото на сезона.
Pirlo: " We are trying different ideas. In the first half we tried with a four-man defence that became three. While in the second half we remained with the three fixed behind and with the three in front. So we are trying more solutions.... We still have a week to prepare. " [Sky]
— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) Да, имам нужда от нов нападател допустимо най-скоро, само че трансферният прозорец е дълъг и ще затвори при започване на октомври. Ще има време за работа в това отношение. Все още има вяра да забележим почитатели най-малко в част от стадиона идната неделя. Те са ни нужни, само че същото важи и за целия италиански и европейски футбол. Кристиано Роналдо се оправя добре, сподели го през днешния ден и с националния тим. Той се движи с лекост и е подготвен да направи мощен сезон”, съобщи Пирло след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР