Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе уволнен от ръководството на

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе уволнен от ръководството на
Коментари Харесай

ЦСКА освобождава Белчев след равенството с Арда, вече има фаворит за нов треньор

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе уволнен от управлението на клуба след вчерашното тъждество с Арда. " Червените " стигнаха единствено до точка при гостуването си в Кърджали и по този метод остават с едвам три победи от 10 мача от началото на сезона, като заемат пето място в класирането на Първа лига с 15 точки. Това бе и шести следващ мач за " армейците " в шампионата без победа.
Очаква се новината за освобождението на Белчев да бъде доказана публично през днешния ден. Стамен Белчев се завърна отпред на ЦСКА в края на предишния сезон, заменяйки на поста сърбина Милош Крушчич, който се раздели с клуба след загубата от Локомотив Пловдив във финала за Купата на България.
 ЦСКА загуби от ЧФР Клуж на старта в групите на Лига Европа ЦСКА загуби от ЧФР Клуж на старта в групите на Лига Европа
Завръщането на ЦСКА в групите на Лига Европа не мина наред, откакто " алените " изиграха мощно първо полувреме, само че през вто...
По този метод единствено в границите на уикенда треньорите на Левски, ЦСКА и Лудогорец изгубиха работата си. Наставникът на " орлите " Павел Върба бе освободен в събота, откакто отборът загуби откриващия си мач от груповата фаза на Лига Европа против Антверпен в четвъртък.
Във вечерта на същия ден треньорът на " Левски " Георги Тодоров подаде оставка след загубата от Черно море с 1:2 на " Герена ", която бе пета за " сините " от началото на сезона, а неделното тъждество на ЦСКА с Арда коства на Белчев неговия пост на " Армията ".
Вижте кой е любимецът на нов ментор на " алените ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР