Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич обяви след победата

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич обяви след победата
Коментари Харесай

Илич: Не знаех, че имаме 9 поредни победи като гост, Левски играе страхотно

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич разгласи след успеха с 2:0 над Славия, че чака първокласен конфликт в идващия кръг против Левски, тъй като “сините ” играят страховит футбол.

“Днес беше извънредно сложен мач, тъй като предходната седмица отпаднахме от шампионата за Купата на България. През първото полувреме не изглеждахме добре и ми се струваше, че бяхме под страстите от мача с Черно море. През второто полувреме имахме щастието и шанса да вкараме два бързи гола, след което стана доста по-лесно.

През първото полувреме ни беше мъчно да влезем в темп, тъй като имаше доста прекъсвания на играта. Контузията на Вион, по-късно ВАР се намесваше. Това повлия на ритъма, само че през второто полувреме имахме шанс да вкараме два бързи гола и стана по-лесно.

Разполагаме с 25 футболисти и всеки би трябвало да играе. Матей и Петров не играха, тъй като искахме да заложим да други и те да поддържат темп на игра. С футболистите, които пуснахме в игра, знаехме, че ще имаме преимущество при центриранията. Така и стана голът на Мено Кох.

Дори не знаех, че имаме 9 следващи победи като посетител. Всеки мач, който ни следва, е най-важният. Ще се концентрираме към дербито с Левски. След това ни остават 10 финала. Левски е доста добър тим, играе по страховит метод. Очаквам да стане първокласен мач, тъй като играят добре ”, съобщи Саша Илич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР