Наставникът на ЦСКА 1948, Любослав Пенев, се изказа за пореден

...
Наставникът на ЦСКА 1948, Любослав Пенев, се изказа за пореден
Коментари Харесай

Пенев: Ръководството на Армията предаде фенове и отбор, не бяха доволни, че спечелих трофей

Наставникът на ЦСКА 1948, Любослав Пенев, се изрече за следващ път извънредно остро против управлението на ЦСКА. Той показа, че само управителните фактори в клуба не бяха удовлетворени, че отборът се е развивал под негово управление, печелейки и Купата на България. Специалистът счита, че точно тези хора са предали както тима, по този начин и почитателите.

„ Нямаме кадрови проблеми. Ще проведем последна подготовка през днешния ден. Очаквам да продължим да се представяме, както до момента. Това е условие, което непрестанно им слагам “.

„ Едва ли ще се срещаме постоянно със Стойчо. Той е нов човек в нашата конструкция. Фактът, че той стартира при нас, значи, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава никога с футбол, до момента в който съм в клуба “.

„ Мисля, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане, не мога да кажа, само че ще има подобен клуб, който да е на и за почитателите. Ще се върна малко обратно, към последния ми престой на „ Армията “. Бях поканен там, с цел да туширам напрежението сред почитатели и управление и това се случи, изключително след печеленето на титли. Само управлението не беше предостатъчно, защото там задачите са разнообразни – да не се надгражда и да сме втори, трети, само че не и първи. Бях изпъден след 3 месеца добра работа – безусловно изменничество. Сектор Г се усеща мамен в продължение на 7 години, също като мен. Взели са доста вярно решение, това нещо един път вечно би трябвало да спре. Познавам се добре с момчетата от Сектор Г, които са ме подкрепяли абсолютно и това го оценявам. Винаги ще им бъда признателен и това е значимо. Имаше една игра „ студено-топло “ едно време. Топлото би трябвало да се търси на място, близо до „ Армията “, където са всички предатели “.

„ Винаги би трябвало да има професионално напрежение. Момчетата го знаят и се пробвам да го предавам в тренировките. Всеки би трябвало да може да работи под високо професионално напрежение. Трябва да се мисли за тренировките и мачовете и да се показва по най-хубавият метод.

„ Очакваме попълнения. Няма гаранция, че ще дойдат, само че ще е хубаво да има нови играчи през този трансферен прозорец. Има не малко време. В последния миг се подписва покупко-продажби. Всички изчакват и ще проявим самообладание. Имаме 5 мача до почивката за националните тимове, тъй че си виждам работата. Говорихме по какъв начин едно управление предава тима си и почитателите си, тъй че май споделих всичко “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР