Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна превъзходството на Пари

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна превъзходството на Пари
Коментари Харесай

Зидан: ПСЖ бяха по-добри от нас във всяко отношение

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна превъзходството на Пари Сен Жермен, откакто френският отбор победи Кралския клуб с 3:0 в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига. На “Парк де Пренс ” в Париж Анхел ди Мария вкара два гола, а Тома Мюние добави един за безапелационния триумф на домакините.

“Те явно бяха по-добри от нас във всяко едно отношение – метода има на игра, халфовата линия. Това, което ме ядосва, е, че в играта ни нямаше задоволително интензитет, а това е неприемливо на това равнище. Те са положителни в това да основават положения, само че не това ме тормози. Притеснява ме неналичието на интензитет при нас ”, разяснява Зидан след провалянето. “Странно е, че не успяхме да създадем нищо в офанзива с играчите, които имаме в нахлуване – Гарет Бейл, Карим Бензема и Еден Азар. Може да играеш неприятно, само че би трябвало да показваш хъс, да се бориш за топката, да бъдеш в мача ”, добави френският експерт.

Зидан обаче отхвърли да упрекна вратаря Тибо Куртоа, който можеше да се намеси по-добре при първия гол на Ди Мария. “Вината е на всички. Печелим дружно и губим дружно ”, съобщи треньорът на Реал.

Томас Тухел поздравява възпитаниците си след триумфа.
“Все още сме в развой на развиване, само че сме извървели сериозен път спрямо предишния сезон. Имаме някои нови играчи, които ни дават свежи хрумвания и темперамент ”, разяснява треньорът на ПСЖ Томас Тухел след успеха.

“Това бе ужасно показване на целия тим, ние бяхме по-добрият тим и справедливо победихме. Всички в тима работиха заедно, не допуснахме да развалим тактическата си сграда и нападахме самоуверено. Владеехме топката и като цяло това бе едно ужасно отборно показване, което постоянно прави един треньор благополучен ”, разяснява след успеха Тухел.

“След загубата от Манчестър Юнайтед за всички бе тежко, както за управлението, по този начин и за играчите. Сега към този момент имаме чувството, че може да се оправим и с тежките загуби. Няма подозрение, че Мбапе, Неймар и Кавани ни липсват, само че все пак през днешния ден имахме мощен състав, който бе подготвен да се показа на високо равнище. Все още сме в развой на развиване, само че би трябвало да покажем резистентност ”, добави немският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР