Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти смята, че в днешно

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти смята, че в днешно
Коментари Харесай

Анчелоти: Едно време в съдийството имаше корупция, но сега просто става дума за грешки

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти счита, че в днешно време съдийството е на доста по-високо равнище от това преди десетилетия. Той регистрира като позитивно налагането на ВАР и счита, че в случай че някой рефер въпреки всичко е отсъдил неопределено, то е тъй като просто е позволил неточност. Ето какво съобщи той на конференцията си преди мача на първенците с Реал Сосиедад от Ла Лига, който е в неделя вечер.

Ролята на арбитрите
Виждам, че тяхната задача е доста сложна. ВАР оказа помощ доста, изключително със засадите. Но е реалност, че субективните решения могат да доведат до несъгласия. Но в случай че съпоставим настоящето съдийство с това от 80-90-те години, то към този момент няма корупция. Да, от време на време реферите не отсъждат тъкмо, само че то е просто тъй като са позволили неточност. Като цяло съдийството в Европа се усъвършенства доста.

Играта на Милитао
Виждам, че при него има какво да се усъвършенства. Едер е един от най-хубавите централни бранители в света. Когато е концентриран, той умее да се оправя с всичко: с изнасянето на топката, обстановките едно на едно и така нататък Освен това той е бърз, стреля мощно и е нападателен.

Отношението на Камавинга
Неговото отношение е същото като на останалите. Едуардо е част от един мощен състав, в който никой не се предава. В момента Камавинга се оправя доста добре. Същото важи за Асенсио и за Себайос. Нуждаем се от всекиго.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Как оценяване сезона на Карвахал до момента?
Първата част беше мощна за него и дори беше извикан в националния отбор за Мондиала. В момента той се завръща след контузия. Вярваме в него, тъй като на него може да се разчита, а и е умел играч. Той ще ни помогне през втората част от акцията. За мача с Валенсия (2 февруари - б.р.) ще е на линия, като още Алаба и Чуамени.

Родриго в халфовата линия?
Много одобрявам системата 4-2-3-1, изключително в отбранителен аспект. Понякога Модрич играеше в нея като индивида зад нападателя, а различен път тази роля изпълняваха Асенсио и Родриго. На Родриго му харесва, тъй като той е съвършен за този пост.

Давиде Анчелоти (синът на Карло Анчелоти и негов помощник - б.р.) е спряган за управител Евертън
Един ден той ще стане старши треньор, само че с него към момента не сме завършили тук. На него му е добре в Реал в този момент. Той е свободен да си тръгне, когато изиска или когато аз престана да бъда треньор. Давиде има качествата да се оправи.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР