Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обсъди най-различни теми по

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обсъди най-различни теми по
Коментари Харесай

Анчелоти: Не ми се говори само за първенството, защото ще се почувствам зле

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разиска най-различни тематики по време на конференцията си преди дуела със Севиля от предпоследния кръг на Ла Лига.

Италианският експерт даде обещание, че ще пусне най-силния вероятен състав за мача, само че призна, че Винисиус Жуниор към момента не е възобновен от травмата си. „ Искаме да приключим добре сезона. Това е сложен дуел, тъй като ще играем против конкурент, който се оправя сносно. Имаме няколко контузени играчи, само че останалите са добре и ще излезем с най-хубавия вероятен състав. Психически сме добре. Не, Винисиус няма да пътува с нас, тъй като не може да играе. Все още изпитва болежка в коляното. Той не може да играе и точка. Ще излезем с желанието да спечелим мача. Единайсеторката ще бъде доста боеспособна и ще продължим да разчитаме на доста положителни футболисти “, стартира той.

Карлето също по този начин направи равносметка на сезона на мадридчани в испанския хайлайф, колкото и да не му се искаше. „ След мача ни с Барса фокусът ни не беше шампионата. Първо, Барса направи доста добър сезон, като позволи малко голове и имаше неизменност. На нас обаче ни беше мъчно след Мондиала да играем на нашето равнище. Проблемът обаче не е обвързван с офанзивата ни, тъй като сме тимът с най-вече голове в Ла Лига. Просто ни липсваше стабилност. Статистиката е малко подвеждаща, тъй като, съдейки по нея, би трябвало да вземем нов бранител. 

Равносметката ми за сезона? Зависи, тъй като в случай че я направя единствено за шампионата, ще се усещам зле. Ако обаче приказваме за цялостния сезон или последните два такива, те бяха изключителни и по тази причина ще се усещам добре. Ако направя равносметка на всичките ми четири сезона тук, ще съм удовлетворен, тъй като завоювах 10 трофея. Но освен аз бих се задоволил с това. Мисля, че клубът също е удовлетворен “, продължи опитният ментор.

Той също по този начин се подразни на серията от въпроси, свързани с това дали Еден Азар ще бъде титуляр на следващия ден, както и дали не е по-добре белгиецът да напусне клуба. „ Изненадан съм, че не можете да изчакате до на следващия ден, с цел да разберете титулярите. Мисля, че в никакъв случай не съм ги разкривал авансово. Азар си има контракт и това допуска, че той ще остане тук. Ако не е удовлетворен, би трябвало да изиска от клуба да го продаде. В противоположен случай ще остане тук като всички други. Няма да ви кажа от какво се нуждае Азар през идващия сезон. За това ще си поговоря с него, а не тук “, разяснява Анчелоти.

Треньорът разиска и изтичащия контракт на Начо Фернандес, както и слуховете за вероятното привличане на Хоселу от Еспаньол. „ Смятам, че Начо знае какво мисля, само че бъдещето му е в неговите ръце. Наясно сме, че той към момента може да способства с него. Мисля, че клубът към този момент е приказвал с него и му мисли единствено най-хубавото. След седмица завършва акцията и нещата ще стартират да се обясняват. Харесва ми Хоселу, само че също по този начин Яго Аспас и Алваро Мората, в случай че си приказваме за испанци. Наблюдаваме и работим върху подобряването на състава, само че не желая да загатвам съответни имена. В момента има много забъркани имена “, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР