Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Анчелоти обясни кога Бензема ще е готов за игра и даде любопитен отговор за Мбапе

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва преди утрешния мач на отбора против Еспаньол от следващия кръг на Ла Лига.

“Тренирахме доста добре тази седмица. Особено във връзка с отбраната. Следващата седмица ще бъде доста значима за нас ”, стартира италианецът.

“Еспаньол са тим, който има защо да играе, имат впечатляваща мотивация, чакам солидна тяхна игра и малко пространства за нас, имат Хоселу, който е доста рисков във въздуха ”, продължи той.

Анчелоти  коментира и тематиката с травмата на КаримБензема: “Той е получил удар в глезена, който е издут. Бензема стартира самостоятелни тренировки през днешния ден и ще бъде разполагаем за мача с Ливърпул. Неизбежно е това да се отрази, тъй като Карим е доста значим състезател за нас ".

Италианецът даде още уточнения за другите футболисти в отбора и дилемите им на терена против Еспаньол: “Утре Родриго ще бъде централен нападател. Камавинга ще играе в полузащитата, той ще бъде ляв бек единствено при незабавна нужда. Що се отнася до Ферлан Менди - той се е възстановил. Ще тренира с тима в неделя, с цел да бъде подготвен за мача с Ливърпул ”.

" Асенсио към момента не е достигнал равнището от предходната година, само че ще бъде значим за нас до края на сезона. Алваро Родригес  е некомпетентен, само че никой не е имал опит, когато стартира нещо. Той има качества да играе като титуляр ”, продължи Анчелоти.

Анчелоти даде и любопитен отговор на въпроса дали желае в състава си огромната звезда на ПСЖ Килиан Мбапе. " Това е въпрос, който можете да ми зададете през днешния ден, след три дни, след два месеца, само че това е въпрос, на който в никакъв случай няма да отговоря ”, сподели наставникът на Реал Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР