Наставникът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че ще може да

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че ще може да
Коментари Харесай

Ибрахимович ще може да играе срещу Торино, потвърди Пиоли

Наставникът на Милан Стефано Пиоли удостовери, че ще може да разчита на възобновения нападател Златан Ибрахимович в утрешното домакинство против Торино.

“Златан е по-добре. Той ще бъде с нас на следващия ден и това е значимо. Неговата роля е на огромен мотиватор и състезател. Не скърбя, че не е в състава ни за Шампионската лига, нито пък той. Белегът на Майк Менян зараства добре, само че не можем да кажем сигурно по кое време ще се завърне на терена. Фикайо Томори и Исмаел Бенасер не са разполагаем за на следващия ден, само че би трябвало да се завърнат против Тотнъм. Рафаел Леао е доста значим за мен и за тима. Той се върна от Мондиала, игра доста добре още в Салерно и по-късно загуби част от своята брилянтност. Той е добре и е доста по-щастлив, когато играе. Изглежда ми доста стимулиран и съсредоточен.

Критиките на Ариго Саки? Треньорът би трябвало да прави оценка всичко. Липсват ни положително изнасяне на топката откъм гърба и по-солидна дефанзина фаза. Приемам рецензиите, просто би трябвало да мисля за това да върна Милан на победния път. Не се отхвърляме от изминатия до момента път. Утре ще ни бъде мъчно, Торино са много неуместен тим с метода си на игра. Трябва да се движим много, и то добре. Ще ни е необходим кураж. Дали още веднъж ще играем в 3-5-2? Всеки мач е друг. Утре позициите ни ще са по-различни спрямо градското дерби. Срещу Интер приехме да стоим малко по-назад, само че нямаше мощна преса против противниковите играчи, когато владееха топката. Първото полувреме беше отрицателно, а второто беше по-добро ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР