Наставникът на Локомотив София-Данило Дончич, посвети победата над Хебър Пазарджик

...
Наставникът на Локомотив София-Данило Дончич, посвети победата над Хебър Пазарджик
Коментари Харесай

Данило Дончич: Тази победа е за нашия президент

Наставникът на Локомотив София-Данило Дончич, посвети успеха над Хебър Пазарджик с 1:0 на клубния президент Иван Василев.

„ Една доста значима победа за нас. Мисля, че показахме, че дойдохме тук не да се пазиме, а да играем футбол и да спечелим. Мисля че от началото на мача доминирахме. Вкарахме гол, имахме опция да вкараме и втори гол, само че не успяхме. Защитавахме се доста добре, не позволихме нито едно съществено състояние пред нашата вратата ”, съобщи наставникът на Локо София.

„ Бяхме по-агресивният тим. Още през цялото време тичахме повече и показахме, че желаеме трите точки. Тази победа я посвещаваме на нашия президент. Желаем му доста здраве.

Напрежението беше в профил, от външни хора. Атмосферата в отбора е доста добра. Въпреки че някои хора извън се пробваха да създадат атмосферата отрицателна. Показахме и ще покажем, че можем да играем против всеки един тим. Тази победа ни дава в допълнение самочувствие за идващите мачове. Има още доста мачове и всичко може да се случи ”, сподели още Дончич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР