Наставникът на Левски Славиша Стоянович беше много доволен от представянето

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович беше много доволен от представянето
Коментари Харесай

Славиша: Нидерландецът няма да дойде, но очакваме нов краен защитник

Наставникът на Левски Славиша Стоянович беше доста удовлетворен от представянето на отбора в днешния мач с Олимпия (Любляна). " Сините " победиха своя конкурент с 1:0 след гол на Найджъл Робърта през първата част. Здравко Димитров пък бе изпъден в 40-ата минута. Специалистът показа пред Sportal.bg , че Левски е на финалната права с привличането на нов футболист, който играе като краен бранител.

" Съгласен съм, че това беше най-сериозният съперник. Играхме добре през първото полувреме и имахме положителни комбинации. Когато не вкараш гол, е обикновено да получиш. Доволен съм, че не допуснахме положения пред нашата врата и бяхме доста компактни. Съгласен съм, че Здравко Димитров направи най-хубавия си мач. Беше доста деен. Не съм удовлетворен от аления му картон и неговото излизане от игра. Ще беседвам с него ".

" Има разнообразни разновидности. Схемата с крила не е неприятна и ми харесва, тъй като сме доста по-офанзивни. Имаме още малко време да поработим и да намерим най-хубавата скица, с която да играем. Това, което вършим сега, е да забележим реакциите си на терена ".

" Трудно е да преценява по какъв начин се показва Нганиони. Има още няколко мача, след които ще вършим преценки. Мисля, че той ще остане до края на лагера с нас ".

" За страдание нидерландецът, който чакахме, няма да пристигна. Имаше проблеми с тестванията за COVID-19, след това с билетите за самолетите. Решихме, че е по-добре за Начо да направи още няколко тренировки с тима, да се запознае с футболистите, след което да запише минути. Вчера Райнов направи подготовка и усети болки. Не искахме да рискуваме през днешния ден ".

" Изчакваме футболист, който би трябвало да приключи контракта си с неговия тим. Играе като краен бранител ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР