Наставникът на казахстанския Ордабаси - Георги Дерменджиев, заяви пред Sportal.bg,

...
Наставникът на казахстанския Ордабаси - Георги Дерменджиев, заяви пред Sportal.bg,
Коментари Харесай

Дерменджиев: Разтрогнах едностранно, положението стана тежко и играчите загубиха мотивация

Наставникът на казахстанския Ордабаси - Георги Дерменджиев, съобщи пред Sportal.bg, че се е прибрал в България и повече няма да води клуба. Специалистът, който вкара Лудогорец два пъти в групите на Шампионската лига, добави още, че повода да предприеме този ход, е финансовата рецесия и неяснотата, която царува в тима.

Дерменджиев призна, че е разтрогнал контракта си едностранно, защото за пет месеца е получил единствено една заплата и нито една награда. Той показа още, че няма по какъв начин да стимулира футболистите, откакто състезателите не са получавали заплати три месеца и управлението не е дало никакво пояснение.

" Разтрогнах контракта си с Ордабаси едностранно. Моето предпочитание и упоритост бе да изградя един мощен тим, който да играе в Лига Европа. Ордабаси заслужаваше това, защото има " горещи " почитатели, които постоянно поддържат клуба. Шимкент е прекрасен град и животът за мен там бе добър. Като цяло оставам с положителни усещания от Казахстан. Там се играе много порядъчен футбол. В Казахстан към този момент имам другари.

Привържениците на Ордабаси заслужаваха да видят отбора в Лига Европа. Не съм осведомен в елементи, само че поради закъснели заплащания това не се случи. Отначало стартирахме добре и извоювахме четири победи. Постепенно обаче ситуацията в тима се промени. За пет месеца съм получил единствено една заплата и нито една награда. Футболистите имат да получават цели три заплати и няма никаква изясненост какво ще е бъдещето на клуба. При това състояние изгубиха мотивация.

От треньорското управление каквото и да вършим, нямаше по какъв начин да ги мотивираме. Не останах удовлетворен и от метода, по който се реализира селекцията. Трябва да се работи с повече професионализъм. Иначе приветствам моите футболисти за характера, който демонстрираха. Съжалявам за почитателите, които милеят за клуба. Можеше да изпълним концепциите си, само че по разбираеми аргументи футболистите изгубиха мотивация " съобщи Дерменджиев пред Sportal.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР