Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев - говори

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев - говори
Коментари Харесай

Тошко Янчев: Винаги една победа дава самочувствие

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев - приказва пред медиите преди заминаването на " алените " за Варна, където те ще мерят сили във втория плейофен кръг от шампионата против Черно море. 

" Що се касае както за идния мач, по този начин и за останалите в шампионата, нашата настройка е постоянно за победа. Както за нас, по този начин и за нашите съперници, са доста значими мачовете до края на шампионата ", стартира Янчев.

" Имаме осъден човек в лицето на нашия централен нападател Алекс Колев. Стив Фуртадо също не пътува поради болежки. Имаме нашите си футболни проблеми ", продължи той.
 ЦСКА с послание към Тодор Янчев
ЦСКА с послание към Тодор Янчев

Днес той чества своя 47-и рожден ден

" Спокойствието е най-важно, с сътрудниците ми се стараем да даваме успокоение и убеденост в тима. Ако ние сме обезпокоени, това се придвижва, доста е значимо нашето поведение, нашата настройка ", добави експертът.

" Искаме да вземем победа, която ще ни даде успокоение за третото място. Няма какво да пестим. Във футбола всичко става. Най-важният мач е идният ", съобщи наставникът на " алените ".

" Винаги една победа дава самочувствие. Финалите са радикално разнообразни мачове. Нагласата е радикално друга от всички елементарни мачове в шампионата. Не могат да се вършат съпоставки. На един край не е нужно и огромна мотивация, тъй като това е край ", сподели Янчев.

" Имаме скаутско звено, има хора, които непрекъснато работят по селекцията, тъй че тя е един развой, който е от самото начало. Въпреки че не се вижда на терена, нашето скаутско звено работи всеки ден ", показа той.

Попитан какво си пожелава за рождения ден, Тодор Янчев отговори: " В персонален проект си поисквам да съм жив и здрав, а в професионален в сряда да спечелим първа Купа. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР