Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:2

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:2
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако бяхме по-смели, щяхме да имаме шанс да вземем нещо от мача

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява провалянето с 0:2 от ЦСКА – София. Според него отборът му е трябвало да подходи по-смело в предни позиции.
28  ЦСКА-София 2:0 Черно море
„ Добро показване в отбранителен проект. Имаш усърдие от всички, само че в случай че искахме да вземем нещо, трябваше да създадем повече в нападателен проект. Не развихме някои офанзиви и по тази причина загубихме. Трябваше да задържим повече топката и да не я губим. Старание в отбранителен проект, само че трябваше да създадем повече в предни позиции. Направихме по-офанзивни промени и създадохме две-три рискове. Ако бяхме подходили по-смело, щяхме да имаме късмет да вземем нещо от мача. Най-сериозният ни проблем са пътуванията. Имаме две-три дълги пътувания и възобновяване. Футболистите бяха по-тежки в първите минути, само че календарът е изработен по този начин. Срещу ЦСКА 1948 би трябвало да изиграем мача по по-добър метод “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР