Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров обяви след победата с

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров обяви след победата с
Коментари Харесай

Киров не е притеснен за Виана и обяви: Голям срив в Ботев няма

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров разгласи след успеха с 3:0 над Етър, която пристигна след пет следващи равенства, че рецесия при канарчетата няма.

“Успяхме да отбележим една част от ситуациите. В други срещи имахме доста обстановки да вкараме втори гол, само че не успявахме. Имаше един миг, когато изпитвахме някакви компликации, само че е обикновено с човек по-малко. След третия гол всичко свърши.

Нямаме огромен срив в играта, само че в някои срещи не съумяваме да отбележим. Днес контролирахме нещата през целия мач и постигнахме закономерна победа”, сподели Киров, който обясни, че не е обезпокоен от головата суша на Фернандо Виана.

“Какво значи да съм обезпокоен? Не единствено Виана, само че и други състезатели не съумяват да насочат топката във вратата с последното допиране. Всеки играч има моменти от кариерата, в които не се получават нещата, само че съм сигурен, че Фернандо ще излезе от това състояние”, добави Киров, който не изключи през зимния трансферен прозорец да има изходящи прехвърляния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР