Наставникът на Борусия (Дортмунд) - Люсиен Фавр смята, че вестфалци

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) - Люсиен Фавр смята, че вестфалци
Коментари Харесай

Фавр: Има и такива мачове, когато нещата просто не се получават

Наставникът на Борусия (Дортмунд) - Люсиен Фавр счита, че вестфалци са създали огромен " подарък " на противниците им от Тотнъм, откакто играха много едва и изгубиха тежко с 0:3 в първи дуел от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

" Играхме добре през първото полувреме, стигнахме до няколко чисти положения през вратата на Тотнъм, а в това време не позволихме на противника да сътвори съвсем нищо. Защитавахме се ловко и нападахме доста добре ".

" След това при започване на второто полувреме загубихме една топка, последва центриране в нашето наказателно поле, където беше оставен свободен състезател пред вратата и съперникът вкара. За страдание направихме този подарък на Тотнъм. След това стана доста, доста мъчно за нас. Опитахме да заиграем още веднъж добре, само че прибързвахме прекомерно доста ", разяснява Фавр.

" В края просто трябваше да се пазиме по-концентрирано, само че получихме втори гол, откакто още веднъж загубихме топката в нашата половина и състезател на противника остана непокрит при последвалото центриране в наказателното ни поле. Това се отрази на самочувствието ни и малко по-късно Тотнъм ни вкара и от статично състояние. Има и такива мачове, когато нещата не се получават. Но станалото, станало. Ще проучваме грешките си и ще се постараем да ги почистим ", добави той.
 Тотнъм разруши Борусия (Дортмунд) с 3:0
Тотнъм разсипа водача в Бундеслигата за едно полувреме, близо е до 1/4-финал в Шампионска лига!

" Шпорите " матираха противника през втората част
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР