Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич говори преди утрешното домакинство

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич говори преди утрешното домакинство
Коментари Харесай

Терзич: ПСЖ има проблем при гостуванията

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич приказва преди утрешното домакинство на отбора си на Пари Сен Жермен от група " F " в Шампионската лига.

Двубоят в сряда вечер ще дефинира кой ще бъде победител в групата, а немският отбор към този момент си обезпечи класиране за елиминациите. Равенство или победа ще донесат първото място на вицешампиона в Бундеслигата. Борусия е водач с 10 точки все още, следван от Пари Сен Жермен със 7, а Нюкасъл и Милан имат по 5 точки.

" Ще излезем против Пари Сен Жермен пред цялостен стадион. Това е цялата мотивация, от която се нуждаем, с цел да се стремим към успеха. Познаваме качествата на съперника, само че видяхме и техните проблеми в отбрана при гостуванията. Ако сме смели и покажем задоволително интензивна игра, можем да затрудним всеки съперник ", разяснява Терзич на конференция по-рано през днешния ден.Пари Сен Жермен загуби и двете си гостувания в групата през сегашния сезон - против Нюкасъл и Милан. " Те знаят, че нуждаят от успеха, с цел да си обезпечат място в идващия стадий, само че са наясно също, че и ние желаеме да победим ", добави Терзич.

Наставникът на Борусия (Дортмунд) няма да може да разчита на санкции Емре Джан, а решението за присъединяване на Марсел Забитцер и Мариус Волф ще бъде взето в деня на мача, защото се възвръщат от травми. Терзич разгласи още, че нападателят Себастиан Алер към този момент е възобновен от контузия и е подготвен за игра.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР