Наставникът на Берое Александър Томаш бе критичен към своите футболисти

...
Наставникът на Берое Александър Томаш бе критичен към своите футболисти
Коментари Харесай

Томаш: Бесен съм!

Наставникът на Берое Александър Томаш бе сериозен към своите футболисти след провалянето с 1:3 от Арда (Кърджали). Специалистът уточни многото пропуснати положения като съществена причина за днешната загуба.

" Бесен съм! Футболът е игра на голове. Елементарни неточности. Не мога да ги опиша. Освен доста работа би трябвало и шанс. Вместо да затворим мача… И през второто полувреме бяхме по-добрият тим. Контролирахме мача, както ние искахме, само че би трябвало да се означи гол. До гола нямам забележки, само че оттова нататък не желая да разясня. Не може да си водещ тим, да надиграваш съперника и да губиш мача. Вината може и да е в мен. Ще проучвам мача. На нас ни трябват победи. Трета година съм тук и доста добре го съзнавам. Допускаме обстановки без положения и ни вкарват гол ".

" В нашето семейство знаем какво желаеме. Не мога да съм неудовлетворен от играта, тъй като игрово стояхме по-добре. Не отбелязвахме ситуациите си. Не единствено Еуженио ни липсва. Някои други хора също би трябвало да се разсънят. Два следващи мача един и същи човек прави грешки”.

efbet Лига 3 кръг, събота 27 юли  Арда (Кърджали) 3:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР