Овен – Звездите обещават, че денят ви ще бъде изпълнен

...
Овен – Звездите обещават, че денят ви ще бъде изпълнен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 май, петък

Овен – Звездите дават обещание, че денят ви ще бъде изпълнен с удоволствия и триумфи във всяко начинание. По време на една непредвидена разходка може да се сблъскате със остарял другар, което ще ви достави огромна наслада.

Телец – Вашето зодиакално пространство е осветено от удобните позиции на Слънцето, Венера и Юпитер. Тази звездна поддръжка ви защищава и ви дава опция да се възползвате от момента. Промените, които търсите, са на път да се осъществят, с помощта на лунната сила.

Близнаци – Луната във Водолей ви кани да откриете източници на наслада. Денят е съвършен за сантиментални прекарвания, тъй че не оставайте самотни и се отдайте на удоволствията, които животът предлага.

Рак – Бъдете деликатни и не бързайте с значими решения. Информирайте се добре, преди да предприемете дейности. Отделете време за обичаните си хора, които ви карат да се чувствате щастливи.

Лъв – Вашата прелест е на върха, което ви прави център на вниманието. Използвайте този миг, с цел да разширите обществения си кръг или да започнете нови връзки.

Дева – Дипломацията ще бъде ключът към триумфа ви през днешния ден, защото близките са изключително чувствителни. Бъдете внимателни в изявленията си, защото проектите ви могат да се трансформират ненадейно.

Везни – Сега е моментът да се освободите от рестриктивните мерки и да отворите вратата към нови вероятности. Вярвайте в себе си и в това, което ви прави същински щастливи.

Скорпион – Отделете време за фамилията и околните си. Създайте уют и естетика вкъщи, като добавите прохлада с цветя и музика, с цел да подобрите атмосферата.

Стрелец – Звездите ви предизвикват да бъдете упорити и дисциплинирани. Помнете, че триумфът изисква старания. Планирайте деликатно новите си инициативи и бъдете методични в метода си.

Козирог – Нищо не може да ви спре през днешния ден. Изпълнени сте с убеденост и подготвеност да вземете живота в свои ръце. Действайте стратегически и се доверете на шанса си.

Водолей – Стартът на месеца ви носи сила и оптимизъм. Всичко, което предприемете през днешния ден, ще бъде подкрепено от звездите. Следвайте интуицията си и ще постигнете триумф.

Риби – Въпреки възприятието на отмалялост, вие сте способни да видите светлата страна на нещата. Очаквайте да намерите решения на проблемите си и да се радвате на положителните моменти, които животът предлага.

Източник: Kleo.ru
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР