Звездите предрекоха: Ето през кой месец всяка зодия ще открие

...
Звездите предрекоха: Ето през кой месец всяка зодия ще открие
Коментари Харесай

Звездите предрекоха: Ето през кой месец всяка зодия ще открие любовта


Звездите предсказаха: Ето през кой месец всяка зодия ще открие любовта. Всичко това от дълго време е изчислено от звездите. От вас зависи да не приспивате щастието си.
Овен
Любовта свети за Овена през октомври и август. Особено когато Слънцето е в пети дом от 23 юли до 22 август и в седми дом от 23 септември до 23 октомври. При това Овенът може да изпитва привличане към Везни и Лъв, които господстват в неговия дом на любовта.
Телец
Не се изненадвайте, в случай че някой от познатите ви Телци открие своята обич през септември или ноември. Тогава, когато Слънцето е в пети дом от 23 август до 22 септември и в седми дом от 23 октомври до 21 ноември.
Близнаци
Близнаците би трябвало да държат очите и сърцето си необятно отворени през октомври и декември. Когато Слънцето е в пети дом от 23 септември до 23 октомври и в седми дом от 22 ноември до 21 декември.
Рак
Ноември и януари са положителни месеци за Рака да откри любовта. Защото Слънцето е в пети дом от 23 октомври до 21 ноември и в седми дом от 22 декември до 20 януари.
Лъв
Късметът в любовта ще се усмихне на Лъвовете през зимата. Когато Слънцето е в пети дом от 22 ноември до 21 декември и в седми дом от 20 януари до 19 февруари.
Дева
Най-добрите месеци за Девата са януари и март. Когато Слънцето е в пети дом от 22 декември до 20 януари и в седми дом от 19 февруари до 20 март.
Везни
Везните би трябвало да изчакат февруари и април. Когато Слънцето е в пети дом от 20 януари до 19 февруари и в седми дом от 21 март до 19 април.
Скорпион
Скорпионите получават ударна доза обич през март и май. Когато Слънцето е в пети дом от 19 февруари до 20 март и в седми дом от 20 април до 21 май.
Стрелец
Най-добрите месеци за Стрелците в това отношение са април и юни. Когато Слънцето е в пети дом от 21 март до 19 април и в седми дом от 21 май до 21 юни, написа woman.bg.
Козирог
Най-благоприятният сезон за Козирозите са пролетта и лятото. Когато Слънцето е в пети дом от 20 април до 21 май и в седми дом от 21 юни до 22 юли.
Водолей
Ако сте Водолей, отбележете в календара си юни и август. Когато Слънцето е в пети дом от 21 май до 21 юни и в седми дом от 23 юли до 22 август, написа fakti.bg.
Риби
Рибите ще намерят любовта през лятото. Когато слънцето е в пети дом от 21 юни до 22 юли и в седми дом от 23 август до 22 септември.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР