Байер Леверкузен записа 47-и мач без загуба през сезона. Тимът

...
Байер Леверкузен записа 47-и мач без загуба през сезона. Тимът
Коментари Харесай

Леверкузен мина и през Рома, Олимпиакос би Вила

Байер Леверкузен записа 47-и мач без загуба през сезона. Тимът на Шаби Алонсо победи с 2:0 Рома в първи полуфинал в Лига Европа и е на крачка от финала.

Леверкузен поведе в средата на първото полувреме посредством Флориан Вирц. В 73-ата минута Роберт Андрих вкара хубав гол за 0:2. В добавеното време Рома имаше късмет да понижи пасива си, само че Ейбрахам би от пет метра в навън.

В другия полуфинал Аталанта направи 1:1 като посетител на Олимпик Марсилия. Джанлука Скамака откри за гостите от Италия още в 11-ата минута. Само девет по-късно Мбемба изравни за Марсилия. Реваншите са след седмици.

В Лигата на конференциите шокира Астън Вила с победа с 4:2 в Бирмингам. Ел Кааби вкара два бързи гола за 0:2 в интерес на гръцкия отбор. В края на първата част Оли Уоткинс понижи на 1:2, а при започване на втората Диаби изравни.

Олимпиакос обаче поведе още веднъж в 56-ата минута, отново посредством Ел Кааби. А в 67-ата Хесе направи 2:4. В края Вила получи дузпа, само че Луис Диас я пропусна.

В другия полуфинал Фиорентина измъкна трагичен триумф с 3:2 като посетител на Брюж. Сотил откри за италианския отбор още в петата минута. Само 12 по-късно Ванакен изравни, само че в 37-ата Белоти повиши на 2:1. След час игра Брюж остана с човек по-малко след аления картон на Оньедика. Тиаго обаче изравни маллко по-късно за 2:2. В добавеното време обаче Нзола донесе триумфа на Фиорентина с гол за 3:2.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР